Bomen verhuizen

Onze geweldig mooie hibiscus staat precies op de grens met de toekomstige achtergevel. Omdat we die willen sparen hebben we een bomen verhuizing in gang gezet. En alles begint met een dood conifeertje in de voortuin. Als die eruit is kan er in dat gat een flinke struik uit de achtertuin, die op zijn beurt dan weer een stevig gat achterlaat om de hibiscus in over te planten.

Maar toen kwam het, de conifeer wilde er ECHT niet uit!

Zo'n vreemde wortel had ik nog nooit gezien!

Na 3 lange avonden graven, kappen en zagen heb ik met een met een 30 cm lange boor op m’n machine net zo lang gaten geboord totdat die los kwam. Wat daar onder dat dunne stammetje aan wortels in de grond zat, was echt ongelooflijk.
En de hibiscus? Tja, of die het gaat redden zal wellicht pas volgend jaar duidelijk worden. Vooralsnog ziet het er nog niet al te best uit. Maar meer zat er niet in ;-)

One Response to “Bomen verhuizen”

  1. christel says:

    leuk stukkie mop!

Leave a Reply